Bestemmingsplan ter visie

Beste bewoner,

U krijgt deze brief namens ontwikkelaar Interesting Vastgoed en de gemeente Eindhoven. In uw buurt aan de PSV-laan komt namelijk het nieuwbouwplan Eurostaete. Graag vertellen wij u meer over dit plan.

Ook tijdens corona op de hoogte
Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van de plannen in uw buurt. Ook in coronatijd. Omdat samenkomen nu niet kan, krijgt u alle informatie digitaal via de website www.eurostaeteeindhoven.nl.

Ontdek Eurostaete
Op de website vindt u onder andere meer informatie over woningen, winkels, kantoren en de omgeving. Ook bekijkt u hier twee presentaties over Eurostaete:

  • Uitleg over het gebouw en de omgeving door architect Bert Dirrix van architectenbureau diederendirrix
  • Uitleg over het bestemmingsplan van Eurostaete en hoe dit proces eruitziet door planjurist Babette van der Padt van de gemeente Eindhoven

Praat mee
Wilt u meepraten over Eurostaete? Dat kan! Op de website vindt u een knop om u hiervoor aan te melden. Stelt u een vraag of maakt u een opmerking vóór 15 mei, dan nemen wij die nog mee in het proces van de bestemmingsplanwijziging. Wilt u meer weten over het project? Ga dan naar de pagina ‘veel gestelde vragen’ om het antwoord op uw vraag te vinden. We zorgen dat we gestelde vragen binnen twee werkdagen beantwoorden en toevoegen aan deze pagina.

Neem contact op
Lukt het niet om de website te bekijken of de juiste informatie te vinden? Neem dan contact op met Interesting Vastgoed via telefoonnummer 040 – 203 42 80. Heeft u vragen over deze brief? Stuur dan een mail naar info@interestingvastgoed.nl.

Met vriendelijke groet,

Leny Post
Senior Projectmanager

Download brief in nederlands en engels